| Place of Origin: | CHINA | 
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN | 
| Certification: | CE | 
| Model Number: | LWC18 | 
| Minimum Order Quantity: | 100pcs | 
| Price: | USD8/PC to USD012/PC | 
| Packaging Details: | 50pcs in a carton | 
| Delivery Time: | 10 working day | 
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | 
| Supply Ability: | 50000pcs per month | 
| Material: | ABS | Color: | Black | 
|---|---|---|---|
| Operating Voltage: | DC 9 - 36V | Product Size: | 69.3mm*26.6mm*11mm | 
| Battery Capacity: | 60mAh | Network Standard: | GSM/GPRS | 
| Highlight: | 36V Anti Theft GPS Tracker,GSM Anti Theft GPS Tracker,60mAh Automotive GPS Tracker | ||
Professional Motorcycle Auto Car Tracking Location Device Waterproof GPS Tracker
Packing List
| Name | Quantity | 
| LWC18 Host | Standard / one | 
| Instruction manual | Standard / one | 
| Certificate | Standard / one | 
| 3M double-sided tape | Standard / one | 
Machine parameters
| parameter | Parameter Description | 
| Operating Voltage | DC 9 - 36V | 
| Product Size | 69.3mm*26.6mm*11mm | 
| battery capacity | 60mAh | 
| Network standard | GSM/GPRS | 
| Communication band | GSM quad band: 850/900/1800/1900MHz | 
| antenna | Built in | 
| Positioning mode | BDS+GPS+LBS | 
| positioning accuracy | ≤15m (positioning accuracy error and the environment of the terminal and Time and other factors are related, the accuracy data is for reference only) | 
| Working current | ≤24mA@12V (sleep 7mA), when not charging | 
| Operating temperature | -20℃~+70℃ | 
| Storage temperature | -40℃~+85℃ | 
| SIM card type | Nano sim | 
| Battery working time | Use a brand new battery for continuous operation up to 0.5h | 

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |