products

SMS Anti Theft GPS Tracker GPRS Fleet Management For Car Vehicle 9V - 36V

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: LWC18
Minimum Order Quantity: 100pcs
Price: USD8/PC to USD012/PC
Packaging Details: 50pcs in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 50000pcs per month
Detail Information
Material: ABS Color: Black
Operating Voltage: DC 9 - 36V Product Size: 69.3mm*26.6mm*11mm
Battery Capacity: 60mAh
High Light:

SMS Anti Theft GPS Tracker

,

Anti Theft GPS Tracker GPRS

,

9V GPS Car Tracker


Product Description

Cheap Fleet Management China Mini Car Vehiculo Vehicle Traker Real Time Tracking SMS GPRS GPS Auto GPS Tracker

 

Packing List

Name Quantity
LWC18 Host Standard / one
Instruction manual Standard / one
Certificate Standard / one
3M double-sided tape Standard / one

 


Machine parameters

parameter Parameter Description
Operating Voltage DC 9 - 36V
Product Size 69.3mm*26.6mm*11mm
battery capacity 60mAh
Network standard GSM/GPRS
Communication band GSM quad band: 850/900/1800/1900MHz
antenna Built in
Positioning mode BDS+GPS+LBS
positioning accuracy ≤15m (positioning accuracy error and the
environment of the terminal and
Time and other factors are related, the accuracy
data is for reference only)
Working current ≤24mA@12V (sleep 7mA), when not charging
Operating temperature -20℃~+70℃
Storage temperature -40℃~+85℃
SIM card type Nano sim
Battery working time Use a brand new battery for continuous operation
up to 0.5h

 

 

SMS Anti Theft GPS Tracker GPRS Fleet Management For Car Vehicle 9V - 36V 0

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515