logo
Send Message
products

RFID UHF RFID label LAB9810 , RFID LABEL FOR for apparel,retail industry and logistic , RFID TAG , COSMETIC RFID label

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: LAB9810
Minimum Order Quantity: 10000pcs
Price: USD0.02/PC to USD0.05/PC
Packaging Details: 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Material: Coated Paper Chip: U8/u9 Or Customized
Frequency: 860~960MHZ Read Range: Up To 8 Meter
Size: 98*10mm Or Customized Service: Printing And Encoding

Product Description

RFID UHF RFID label LAB9810 , RFID LABEL FOR for apparel,retail industry and logistic , RFID TAG , COSMETIC RFID label

 

This label is specially developed for apparel,retail industry and logistic.Optional surface material for wide application;Pre-encoding and pre-printing services for easy deployment

 

Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip  UCODE 9
Memory UHF:EPC 96bits,USER 0bits,TID 96bits
Application Apparel/retail/Logistic
Mounting way Attaching to the hangtag/mechandise surface
Read range RFID:Up to 10 meter by fixed reader; Up to 5 meter by handheld reader
Frequency 860MHZ to 960MHZ
Surface paper coated paper or customized
Size Antenna size 94.5× 8mm;Label size:98× 10mm
ESD: ≤2KV
Storage temp -30to 60
Operation temp -30to 60
Storage Humidity: 30%~70%
Warranty 1 Year


 

 

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


 

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515