Send Message
products

Printable Roll NFC Inlay Round 30mm NFC 213 144Byte ISO14443A RFID tag self Adhesive NFC Sticker

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: LAB030N
Minimum Order Quantity: 10000pcs
Price: USD0.02/PC to USD0.05/PC
Packaging Details: 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Surface Paper: Coated Paer/pet Or NO Chip: NFC213 Or Customized
Frequency: 13.56MHZ Read Range: Up To 10CM
Size: Diameter 25 Or Customized Size Service: Encoding

Product Description

Printable Roll NFC Inlay Round 30mm NFC 213 144Byte ISO14443A RFID tag self Adhesive NFC Sticker

 

Mobile Payment, Access Control Management, E-ticketing, Loyalty System, Marketing, etc.
 

Below are some Tips of NFC Application in Marketing: Using NFC Sticker to let clients enter your website easily. Using NFC Sticker to let customers enter your blog easily. Direct users to a “how to” video of your products with NFC Sticker. Direct users to receive coupons with NFC Sticker. Of course, you have more creative ways on applying NFC Stickers in various applications

 

Material:
Coated Paper/PET/ PVC
Chips available
ISO/IEC 14443A NFC chips:
Classic EV1 1K, MIFARE  AES, MIFARE  EV1,
NFC 213, NFC 215, NFC 216,
 
ISO/IEC 15693 NFC chips:
I CODE SLIX, I CODE SLIX 2, etc
Size

Diameter: 25mm/30mm/35mm,

Square 25*25mm, 30*30mm, 35*35mm, 40*40mm

 

Other custom sizes are available for NFC labels.

 

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


 

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515