| Place of Origin: | CHINA | 
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN | 
| Certification: | CE | 
| Model Number: | NFCT05 | 
| Minimum Order Quantity: | 1000pcs | 
| Price: | USD0.02/PC to USD0.05/PC | 
| Packaging Details: | 500pcs in a carton | 
| Delivery Time: | 10 working day | 
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | 
| Supply Ability: | 50000pcs per month | 
| Material: | ABS | Frequency: | 125K13.56MHZ | 
|---|---|---|---|
| Read Range: | Up To 10cm | Protocol: | 14443A | 
| Chip: | EM4401/F08 | Application: | Access Control System | 
Factory Wholesale Rfid Key Fob 125khz Rewritable Blank Key Tag For Door Access Control Can Be Customized,Low frequency key fob
( This Tag is for Anti-metal use)
IC: F08
Frequency: 13.56MHz
Protocol: ISO 14443
Memory: 1K byte

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |