products

PPS double holes mini round button washable UHF RFID laundry tags for clothing linen

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: LAU006
Minimum Order Quantity: 1000pcs
Price: USD0.2/PC to USD0.5/PC
Packaging Details: 10000pcs/carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Material: Fabric Color: White
Chip: H9 Or Customized Frequency: 860~960MHZ
Read Range: Up To 5 Meter Washing Cycles: 200 Times

Product Description

PPS double holes mini round button washable UHF RFID laundry tags for clothing linen

 

PPSRFID laundry tag has the characteristics of waterproof, high temperature resistance, non-toxic, anti-corrosion, good insulation and wear resistance. It can be widely used in harsh environments with high temperature, high humidity and high labor intensity. It is designed for RFID laundry and linen management. It can support various operating temperature ranges. PPS RFID laundry tags are offered in different sizes.

Features:

 

Especially designed for Laundry identification

 

Waterproof IP68

 

Small size with long read range required

 

High temperature resistance

 

High stability over fluctuating temperatures

 

 

Application:
Bed linens and towels in hospitals or hotels
Uniform and work wear management
Linen asset tracking, supply and inventory management

Product Parameter
Type RFID Laundry tag/Garment inventory tag
Material ABS, Silicon, PPS and special material, woven fabric, etc
Frequency 125KHz, 13.56MHz, 860-960MHz
Protocol ISO11784, ISO14443A, ISO15693, EPC CLASS1 GEN2, ISO 18000-6C
Size Various sizes for selection, customize sizes available
Chip EM4200, EM4305, TK4100, F08, Monza 4, Alien H3, etc
Features Washable, durable, high temperature and moisture resistance
Working Temperature -30℃~220℃
Application Easy to embedded or sewed into clothes and other objects. Widely applied for laundry, industrial cloth washing, garment inventory management etc

 

PPS double holes mini round button washable UHF RFID laundry tags for clothing linen 0

 

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515