products

UHF RFID Jewelry Label R6P Chip For Ring R6P Chip Material

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: LAB103
Minimum Order Quantity: 10000pcs
Price: USD0.02/PC to USD0.05/PC
Packaging Details: 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Material: PET Chip: R6P Or Customized
Frequency: 865~868MHZ Read Range: Up To 4 Meter
Color: White Application: Jewelry Management
High Light:

R6P Chip RFID Jewelry Label

,

PET RFID Jewelry Label

,

Jewelry Management RFID Label Tags


Product Description

UHF RFID Jewellery inventory Management Security Price Ring Tags Label , RFID UHF Jewelry label for ring , RFID LABEL

 

Jewelry label LAB103 is designed for use in jewelry and small items applications where the tag may be in close proximity to small metal or metallic coated objects

Specifications
Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip MR6P
Memory MR6P: EPC 128bits,USER 0bits,TID 48bits
Application Jewelry
Read range Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader
Frequency 865MHZ to 868MHZ
Label Size 68*26mm
Inlay Size 22*11mm
Package 2000pcs/roll
Material PET
Storage temp -20 to 60
Operation temp -20 to 60
ESD <=2KV
Warranty 1 Year

 

UHF RFID Jewelry Label R6P Chip For Ring R6P Chip Material 0

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515