Send Message
products

Access Control RFID Hang Tag ISO18000 6C NFC Clothing Rfid Tags For Garments

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: HANGT12
Minimum Order Quantity: 1000pcs
Price: USD0.05/PC to USD0.5/PC
Packaging Details: 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Material: Paper Chip: R6P,UCODE 7 Or Cuztomized
Frequency: 860~960MHZ Read Range: Up To 8 Meter
Size: 15mm, 20mm, 25mm, 30mm Etc Application: Clothing
High Light:

Access Control RFID Hang tag

,

NFC Clothing rfid tag

,

NFC rfid tags for garments


Product Description

Custom NFC Access Control Card UHF ISO 1800-6C RFID Garment Tag Hangtags For Clothing Own Logo , RFID UHF hangtag

 

 

This RFID hang tag is widely used in Fashion company,it can be used for checking out and fast inventory.

Product Name
RFID Clothing Label/Sticker/Tag
Material
Paper,Coated paper,PET etc.
Function
Material management, rapid inventory, anti-counterfeiting traceability, etc.
Package
roll in box

 

Description of goods RFID clothes hangtag
Item no Hang tag
Material 200G Coated paper
Size 100X50mm
Protocol Standard ISO18000-6C
RFID Chip U 8 chip, U7 CHIP, IMPINJ MR6P chip
Frequency UHF (860-960 MHz)
Read&Writing distance 1-10m(depend on RFID reader or Enviromental)
Working temperature -20℃~80℃
Crafts Flexo/ HP indigo Printing + RFID converting+Die-cutting+Encoding
Application Apparel Tracking and Management
Package Packed by Roll or sheet (according to customer's request)
Artwork Format AI, CDR or PDF at least 300dpi

 

Access Control RFID Hang Tag ISO18000 6C NFC Clothing Rfid Tags For Garments 0

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

 

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515