| Place of Origin: | CHINA | 
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN | 
| Certification: | CE | 
| Model Number: | FAB005 | 
| Minimum Order Quantity: | 10000pcs | 
| Price: | USD0.02/PC to USD0.05/PC | 
| Packaging Details: | 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton | 
| Delivery Time: | 10 working day | 
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | 
| Supply Ability: | 1 Million per month | 
| Material: | Nylon Or Polyester | Chip: | R6P Or Customized | 
|---|---|---|---|
| Frequency: | 860~960MHZ | Size: | 40*70mm Or Customized | 
| Read Range: | Up To 8 Meter | Application: | Garments | 
| Highlight: | Washable RFID Care Label,Woven RFID Care Label,ISO18000 6 RFID woven label | ||
Washable RFID Laundry Label UHF Label rfid clothing label tag , RFID UHF care label , RFID Nylon label
Clothing uhf rfid hang tag works with EPC C1G2 (ISO18000-6C) standard and it fits for all 860-960mhz UHF RFID readers and antennas. With UHF RFID Chip Alien H3, Impinj M4QT etc inside and with shape of hang tag that is for apparel intelligent management.
Features:
1). Multiple and simultaneous reading.
2). Long read range of up to 1-5m(depands on reader, antenna).
3). Support OEM&ODM.
4). Allow different size and material for your application.
5). Conforms to the ISO/IEC 18000-6 Type C standard.
| Product name | rfid woven label | 
| Material | Fabrics / Cotton / Polyester | 
| Size | Custom | 
| Fixed way | Sew / ironing | 
| Packaging | In roll / one by one piece | 
| Protocol | EPC Global Class1 Gen2 ISO 18000-6C | 
| Operational frequency | 860-960MHZ | 
| Chip type | Alien H3 monza 4QT / 5 / 6 | 
| Write and read times | >100,000 times | 
| Storage time | 10years | 
| Reading distance | 1-8m (relate with reader, antenna, working environment ) | 
| Work temperature | -20℃ - 60℃ | 
| Storage temperature | -25℃ - 75℃ | 

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |