products

UHF RFID Cable Tag H3 Chip Logistic 77.8*32.2mm 4 Meter Read Range

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: SEL002
Minimum Order Quantity: 1000pcs
Price: USD0.25/PC to USD0.5/PC
Packaging Details: 500pcs in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 10000pcs per month
Detail Information
Material: TAG:ABS ; Lanyard:Metal Protocol: ISO/IEC 18000-6C & EPC Global Class 1 Gen 2
Frequency: 860MHZ To 960MHZ(GB) Chip: H3
Read Range: Up To 4 Meter By Fixed Reader; Up To 2 Meter By Handheld Reader Application: Logistic ; Asset Management ; Industry
High Light:

UHF RFID Cable Tag

,

RFID Cable Tag H3 Chip

,

cable label tags H3 Chip


Product Description

RFID UHF SEAL TAG SEL002 , 860 to 960 MHZ RFID cable tag for container , RFID Logistic TAG , RFID Lanyard tag

 

The tag is specially designed for Truck,logistic, asset management and other industry application .the lanyard is made of metal which can stand high pressure and harsh environment.
 

Specifications
Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip H3
Memory EPC 96bits,USER 512bits,TID 64bits
Application Logistic ; asset management ; industry
Read range Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader
Frequency 860MHZ to 960MHZ(GB)
Tag Size Body:77.8*32.2*15.3mm Cable diameter:1.8mm
Metal Lanyard 150mm or customized
Material TAG:ABS ; Lanyard:Metal
Color Oragne or Customized
IP Rating IP68
Storage temp -40to 80

 

UHF RFID Cable Tag H3 Chip Logistic 77.8*32.2mm 4 Meter Read Range 0

 

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount

 

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515