Send Message
products

Slim Style LAU007 Ucode 8 RFID UHF Laundry Tag 200 Times Washing Cycles , RFID laundry tag , commercial laundry

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: LAU007
Minimum Order Quantity: 1000pcs
Price: USD0.2/PC to USD0.5/PC
Packaging Details: 10000pcs/carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Material: Fabric Color: White Or Customized
Chip: Ucode 8 Or Customized Frequency: 860~960MHZ
Read Range: 5 Meter Washing Cycles: 200 Times

Product Description

Slim Style LAU007 Ucode 8 RFID UHF Laundry Tag 200 Times Washing Cycles , RFID laundry tag , commercial laundry

 

The Laundry Tag LAU007 is the innovative tag for industrial Laundries. It is designed specially to meet the rigors of high volume, high pressure wash flows to help extend the life of your assets. These soft, flexible and thin tags can be applied quickly and easily in multiple ways according to your wash process needs, and provides extreme durability more than 200 washing cycles and reliable performance.

 

 

Application:
Bed linens and towels in hospitals or hotels
Uniform and work wear management
Linen asset tracking, supply and inventory management

 

Specifications
Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip Ucode 8
Memory UHF:EPC 128bits,USER 0bits,TID 96bits
Application surface Towel/Bedsheet/Bathrobe/Clothing
Washing cycles 200 wash
Mounting way Sew or Insert into seam
Read range Up to 5 meter by fixed reader; Up to 2.5 meter by handheld reader
Frequency 860MHZ to 960MHZ
Size 70×10×1mm
Weight 1.3 G
Material Fabric
Color White
IP Rating IP68
Storage temp -40to 80
Operation temp Washing :90° C 15 min; Drying :160°C 30 min; Ironing :200°C 10 sec ; Tunnel finisher:185° C
30 min; Extractor press :60 Bars (600N/cm²)
Warranty 1 Year

 

 

Slim Style LAU007 Ucode 8 RFID UHF Laundry Tag 200 Times Washing Cycles ,  RFID laundry tag , commercial laundry 0

 

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515