products

13.56MHz printed NFC Sticker RFID Tag Sticker NFC NTAG213 , NTAG215 , NTAG216 Chip

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LINKWIN
Certification: CE
Model Number: NFC LABEL
Minimum Order Quantity: 10000pcs
Price: USD0.02/PC to USD0.05/PC
Packaging Details: 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Delivery Time: 10 working day
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 1 Million per month
Detail Information
Surface Paper: Coated Paer/pet Chip: NTAG213 Or Customized
Frequency: 13.56MHZ Read Range: Up To 10CM
Size: Diameter 25 Or Customized Size Service: Encoding

Product Description

13.56MHz printed NFC Sticker RFID Tag Sticker NFC NTAG213 , NTAG215 , NTAG216 Chip

 

Mobile Payment, Access Control Management, E-ticketing, Loyalty System, Marketing, etc.
 

Below are some Tips of NFC Application in Marketing: Using NFC Sticker to let clients enter your website easily. Using NFC Sticker to let customers enter your blog easily. Direct users to a “how to” video of your products with NFC Sticker. Direct users to receive coupons with NFC Sticker. Of course, you have more creative ways on applying NFC Stickers in various applications

 

 
 
 
 
 
 
 
 
13.56MHz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    ISO14443A
MIFARE Classic® 1K
1K bytes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
              NXP
MIFARE Classic® 4K
4K bytes
MIFARE Ultralight® C
192 bytes
MIFARE Ultralight® EV1
384/1024 bytes
MIFARE® DESFIRE® EV1 2K
2K bytes
MIFARE® DESFIRE® EV1 4K
4K bytes
MIFARE® DESFIRE® EV1 8K
8K bytes
MIFARE Plus® 2K
2K bytes
MIFARE Plus® 4K
4K bytes
NTAG 213
180 bytes
NTAG 215
504 bytes
NTAG 216
888 bytes
NTAG 424
1024 bytes
 
    ISO15693
I-CODE SLI-X
128 bytes
I-CODE SLI-S
256 bytes
-
 
  ISO/IEC 14443A
FM4442
256 bytes
 
         Fudan
-
FM11RF32
4K bytes
-
FM11RF08
1K bytes

 

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


 

Contact Details
Huang

Phone Number : 0086-13906526515

WhatsApp : +008613906526515