* No contact, no need to be visible, fully automatic identification
* It can identify multiple tags at the same time at a long distance, saving time and effort.
* Anti-counterfeiting, anti-theft, tracking

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount | 
 
     
        

 
		
 
                         
                     
                         
                        